hermes-strandtas.jpg

Vraag 10 verschillende vrouwen wat hun ultieme droom tas is en ik garandeer je dat 7 van de 10 antwoorden de Hermes Birkin. Deze exclusieve tas is niet alleen oogstrelend mooi maar ook zeer moeilijk te bemachtigen. Een andere reden waarom de Birkin niet voor iedereen is weggelegd is het prijskaartje van het tasje. Voor een Hermes Birkin moet je al gauw zo’n 7.000 dollar neertellen. Maar wie echt iets bijzonders wilt, gaat voor een Hermes one-of-a-kind. Aan deze speciale tas hangt een zeer bijzonder lief prijsje van 140.000 dollar.

Wil jij dolgraag een echte Hermes tas maar zijn de prijzen je iets te veel van het goede? Dan is er altijd nog de Hermes strandtas, van 800 dollar. De Hermes strandtas is gemaakt van katoen en verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, geel en turkoois.

Maar laat ik eerlijk zijn. Hoewel de tas perfect is voor naar het strand, ben ik er niet weg van. ik ga liever voor een schattig rieten mandje als strandtas, dan voor deze vormloze Hermes tas. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat deze Hermes tas niet hetzelfde euforische gevoel geeft als de Birkin. Nee voor mij word het deze zomer geen Hermes strandtas. Het gaat zelfs een echte tassenverslaafde als mij te ver om een lelijke tas, puur om zijn felbegeerde naam te kopen.

Ben jij wel voor deze Hermes strandtas gevallen of moet je perse een echte Hermes aan je arm ongeacht het design of ben je een heuse Hermes fan, dan is deze tas wat voor jou! De Hermes standtas is te koop bij de verschillende Hermes shops.

Add Your Comment