Flávia draagt een blauw-wit-rood zomerjurkje, maar nu is het de vraag of het door onze keuring komt. Op welke knop drukken jullie voor dit item op de Hot of Not?

Het jurkje van Flavia is voor een groot deel blauw en heeft aan de onderkant een dikke witte en rode streep. Als het omgekeerd was geweest was het zeer toepasselijk geweest voor het EK, maar dat is helaas niet het geval. In eerste opzicht is het een vrij netjes jurkje, maar het is wel wat aan de korte kant voor naar het werk. De witte tas en de zonnebril  die deze dame uit Brazilië bij haar outfit heeft uitgezocht passen erg goed  de jurk. Als overige accessoires heeft ze gekozen voor een gele armband en ring.

In eerste instantie was ik erg enthousiast over dit totaalplaatje. De jurk is leuk voor de zomer en de kleuren heeft ze goed laten terugkomen in haar outfit, maar waarom dan die gele accessoires? Als jij het snapt mag je het me uitleggen, ik leg de link in ieder geval niet. Het kledingstuk zou ik zo aantrekken, maar niet met een clutch erbij, want deze zou ik zo ergens laten slingeren.

Het jurkje is wat mij betreft helemaal goedgekeurd, maar ik weet nog niet wat jij ervan vindt.

[bawlu_buttons]

Foto’s via Fashioncoolture

Add Your Comment