Op bovenstaande foto draagt Jenn een short met luipaardenprint. Nu wil ik graag van jou weten of je het kledingstuk Hot of Not vindt.

Een kort broekje met luipaardenprint combineert Jenn met een legergroene top. In haar hand draagt ze een oranjerode tas en haar voeten heeft ze in witte open schoenen met een kleine hak gestoken. Om haar ogen te beschermen draagt deze dame een zonnebril en om haar nek heeft ze een zilveren ketting hangen. Om de outfit helemaal goed tot haar recht te laten komen heeft Jen haar haren in een grote knot gedraaid.

Ik vind de short met luipaardenprint erg leuk. Kleding met patronen van dierenhuid kunnen al snel ordinair worden, maar daar heb ik bij dit broekje geen last van. Dit komt misschien ook door de manier waarop Jenn het gestijld heeft. De meeste andere items zijn namelijk vrij basic en niet erg opvallend. Iets wat ik meestal wel storend vind is dat de kleuren van de tas en schoenen nergens anders in terugkomen, maar bij deze outfit heb ik daar geen last van.

Zou jij het broekje van Jenn ook dragen of vind je het helemaal niet leuk?

[bawlu_buttons]

Foto via Jstyles

Add Your Comment