Een aparte korte regenjas was te zien op de catwalk van Christopher Raeburn voor zomer 2012. Vertel eens, wat vind je van dit model? Vind je het wat of is het toch net iets te raar voor jou?

Een dame met fel gestifte rode lippen draagt een korte regenjas van Christopher Raeburn. Het is een opvallend item waarin de kleuren groen geel en rood terugkomen. Daarnaast lopen er ook een paar zwarte horizontale strepen over het kledingstuk. Over de rest van de look valt ook het een en ander te zeggen. Want het model draagt een grijze rok tot halverwege de knie met nog een soort kapje eroverheen met daaronder een paar bruine herenschoenen met grasgroene sokken.

Wat een bijzonder totaalplaatje levert deze look op. Het stoere jasje met de nette rok, mannelijke schoenen om over de sokken nog maar te zwijgen. Allemaal dingen die eigenlijk totaal niet bij elkaar passen, maar ik kan niet zeggen dat ik me daaraan stoor. Ik vind het resultaat erg leuk en het rode, groene en gele kledingstuk zou ik misschien nog wel dragen als het een lang model zou zijn. Wat vind jij, is deze regenjas van Christopher Raeburn Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Add Your Comment