Een vrij simpele outfit in de sprekende kleur lime werd geshowd op de catwalk van Juicy Couture voor de winter van 2012-2013. Het is een model waar ik graag jouw mening over wil weten. Vind jij dit kleurige exemplaar Hot of Not?

Tijdens de winter 2012-2013 show van Juicy Couture was tussen de sprekende collectie een simpele lime outfit te zien. Het model heeft niet veel opvallende details behalve dan de kleur. De look bestaat uit 3 delen, een broek, blouse en jasje. Het geheel is verder heel neutraal en bevat alleen een gedetailleerd stukje kant op de zijkant van de broek en de mauwen van het jasje. Het model droeg daarbij flinke sieraden en een paarse tas. Het geheel werd afgemaakt met vrij lage hakken in een bordeauxrode kleur.

Ik vind het wel een leuke outfit, alleen de kleur is voor mij iets te uitgesproken. Het broekgedeelte doet mij wel veel denken aan een deel van een joggingpak. De combinatie met de grove sieraden zijn wel erg stoer. Daarnaast zie ik het niet bepaald als een winter item, ik zou het eerder in de lente aantrekken. Ik ben benieuwd naar jullie mening, wat vinden jullie van de lime outfit van Juicy Couture?

[bawlu_buttons]

Foto via Style

Add Your Comment