Jin draagt hier een oranje jurk. Een erg toepasselijk item om te dragen tijdens het EK, maar vind je het ook mooi of heb je er niks mee.

Een dame uit Hong Kong zie je hier in een oranje jurk die tot net boven de knie valt. Hij is een beetje gedrapeerd en heeft een aparte neklijn. Aan de achterkant zie je dat het item haar bovenrug ontbloot.  De outfit is gecombineerd met een paar simpele zwarte pumps. Verder draagt ze weinig sieraden. Het enige wat ik kan ontdekken is een zilveren horloge dat om haar linkerpols prijkt.

Het is een mooi jurkje voor het EK lijkt mij, maar daarbuiten zou ik het niet snel dragen. Puur omdat ik een hekel heb aan oranje. Ik vind de kleur niet mooi en het staat me niet. Jin kan het met haar getinte huid wel erg goed hebben. Wat vind jij van dit oranje kledingstuk, is het Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Remedy Rouge

Add Your Comment