De paarse maxi rok staat Amy goed, maar wat vind jij van deze lange rokken? Is het Hot of absoluut niet jouw ding?

Amy draagt een paarse maxi rok die ze op een leuke en makkelijke manier gestijld heeft. Ze heeft een streepjesshirt aangetrokken, in de rok gedaan en deze lekker hoog opgetrokken. Om het een final touch te geven heeft ze er een dun riempje bij gedaan. Als schoenen heeft ze gekozen voor korte platte laarsjes, het sieraad is een lange zilveren ketting geworden en haar nagels zijn in een mintgroene kleur gelakt.

Het totaal plaatje is erg leuk. Ik vind maxi rokken altijd erg mooi staan bij anderen, maar minder bij mezelf. Omdat ik al niet groot ben en ik het idee heb dat dit kledingstuk je alleen maar kleiner doet lijken. Daarom had ik ook niet snel gekozen voor platte laarsjes, maar voor schoenen met een hak, maar Amy komt erg goed weg met deze stijl. Nu ben ik ook benieuwd naar jouw mening, is het Hot of Not?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Wolfandwood

Add Your Comment