Met de rode strapless jurk van Zac Posen zal je zeker opvallen op een chique feestje, alleen wil ik graag weten of jij het Hot of Not vindt. Is het een mooie creatie of zou je er nog niet dood in gevonden willen worden?

Bij de eerste blik lijkt de rode strapless jurk uit de zomer 2012 collectie van Zac Posen vrij gewoon, maar als je er langer naar kijkt zie je dat dit niet waar is. Het ontwerp is van een glimmende en niet zo soepele stof gemaakt. Daarnaast lijkt de onderkleding groter te zijn dan het model zelf. Er komt namelijk een randje in dezelfde rode stof onder de rok uit. Als accessoires zijn sieraden en schoenen in goudtinten gekozen.

De rode strapless jurk van Zac Posen vind ik wel wat hebben. Omdat hij vrij simpel oogt, maar het eigenlijk toch niet is. Ik denk zeker dat de ogen op je gericht zijn als je dit model aan zou trekken naar een galafeestje. Ook vind ik het totaal plaatje met de gouden accessoires erg mooi. Wat is jouw mening over deze kleding? Is het heel Hot of absoluut Not?

[bawlu_buttons]

Foto via Style

Add Your Comment