De spijkerjas van Sofie heeft verschillende details, wat het erg apart maakt. Vind jij dit bijzondere jack, leuk of toch lelijk?

Sofie draagt een lichte oversized spijkerjas met donkergrijze vale stukken stof en op sommige stukjes is een soort indianen patroon verwerkt. Ze combineert hem met een wit short en een panty waar sommige stukjes doorzichtig zijn en andere dicht. Als schoenen heeft deze dame gekozen voor een soort van zwarte teenslippers met hak. Een tas in dezelfde kleur hangt over haar schouder.

Het spijkerjack vind ik echt helemaal geweldig, ik ga zeker uitzoeken of ik het ergens kan kopen. Alleen de rest van Sofie haar look maakt me niet heel gelukkig. De panty is mooi en een wit shirt kan altijd, maar ik vind het te kort. Zelf draag ik ook veel mini-jurkjes, maar als zij haar jas uitdoet zie je waarschijnlijk de lijnen van haar billen door de zwarte dunne stof heen. Zou jij deze jas ook graag willen hebben of valt het bij jou niet in de smaak?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Fashionata

Add Your Comment