WNF-Ranger
Houdt je kind van dieren en natuur? Dan is de WNF-Rangerclub iets voor hem of haar. Deze club laat kinderen kennismaken met de bijzondere dieren in het wild en dat maar voor 2,50 euro per maand.

De WNF-Rangerclub is de jeugdclub van het Wereld Natuur Fonds voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Door je kind aan te melden is hij of zij lid van de leukste en grootste wilde dierenclub van Nederland. Daarnaast steun je zo ook het werk van het WNF.

Als WNF-Ranger ontvang je 10 keer per jaar het beestachtig leuke magazine TamTam. Dit blad staat vol dierenweetjes, strips, moppen, puzzels en elke keer een mooie poster. Elke ranger ontvangt een eigen Rangerpaspoort en een bonnenboekje met gratis toegang of korting bij dierentuinen en attractieparken. Zo kun je bijvoorbeeld gratis naar het Omniversum, de Apenheul, de GaiaZoo, en Naturalis. Ook is er een website vol diereninfo, spreekbeurtpakketten, spelletjes en het laatste clubnieuws. Verder worden er door het hele land activiteiten georganiseerd.

Word lid van de leukste dierenclub

WNF-Ranger 2
Een lidmaatschap van de WNF-Rangerclub is een mooi cadeau voor de natuur en voor je kind. Het is ook erg leuk om straks cadeau te doen met Sinterklaas of Kerst. Voor 2,50 euro per maand ontvangt jouw ranger:

  • 10 x het clubblad TamTam
  • Een eigen WNF-Rangerpaspoort
  • Gave dieren-stickers
  • Gratis toegang of korting bij ruim 40 dierentuinen en attractieparken, waaronder gratis toegang bij Naturalis, Apenheul, GaiaZoo en Omniversum
  • En nu tijdelijk een gratis stoere Rangertas

Meld je kind hier aan als WNF-Ranger.

Foto’s: Rob Doolaard & Martin Harvey / WWF-Canon
Advertorial

Add Your Comment