Modeland kan zich weer schrap gaan zetten, want er is een grote ruzie op komst! Jean Paul Gaultier heeft Anna Wintour namelijk een monster genoemd.

Het is geen geheim dat Jean Paul Gaultier niet op zijn mondje is gevallen, maar ditmaal is de ontwerper misschien toch net iets te ver gegaan. In een interview met The Independent heeft hij laten weten dat Anna Wintour in het echt nog veel erger is dan ze wordt omschreven in The Devil Wears Prada. Zo noemt hij de hoofdredactrice van Vogue zelfs een monster.

Als hem vervolgens wordt gevraagd of ze een positief figuur is in de mode-industrie, doet Jean Paul Gaultier er zelfs nog een schepje bovenop. Want hij antwoordde met een simpel: “Ehm, ze is vooral een figuur ja.”

John Galliano is geen racist

Tot slot heeft Jean Paul Gaultier ook nog iets te zeggen over John Galliano, maar over hem is de ontwerper zeer positief. “Ik ken John een beetje en ik denk dat je aan zijn werk ziet dat hij geen racist is. Hij is erg getalenteerd en ik vind het een schande dat hij geen eigen merk meer heeft. Zijn woedeaanval is waarschijnlijk veroorzaakt door verdovende middelen en stress,” aldus Gaultier.

Of de gepeperde uitspraken van Jean Paul Gaultier over Anna Wintour ook invloed hebben op zijn carrière zullen we binnenkort vast merken. Want als Wintour zich hierdoor beledigd voelt zullen er vast nog maar weinig ontwerpen van Gaultier in Vogue verschijnen.

Add Your Comment