Onlangs deelde ik met jullie de eerste foto van de veelbesproken Jimmy Choo UGG laarzen. Maar inmiddels zijn er beelden van de hele Jimmy Choo UGG collectie.

Jimmy Choo en UGG creëerden samen een collectie laarzen bestaande uit vijf modellen uitgevoerd in verschillende kleuren. De laarzen genaamd Starlit, Mandah, Sora, Kaia en Siobhan zijn in principe gewoon de oude vertrouwde UGG laarsjes, alleen zijn ze ditmaal opgeleukt met Jimmy Choo details. Zo is er een paar voorzien van een luipaardprint, terwijl andere laarsjes versierd zijn met sterren en weer een ander stel met franjes, een zebraprint of met studs.

Ondanks dat ikzelf zowel graag Jimmy Choo als UGG draag, ben ik na het zien van de gehele collectie nog steeds niet onder de indruk. Ik vind de laarzen met al hun versieringen en frutsels vrij ordinair worden.

Vind jij de Jimmy Choo UGG laarzen wel wat hebben? Dan kun je nu alvast een pré-order plaatsen op de website van Jimmy Choo. De schoenen worden dan eind oktober bezorgd. De prijzen van de Jimmy Choo UGG collectie variëren tussen de 425 en 725 euro.

Add Your Comment