John Galliano fragrance parfum

Aankomende herfst is het allereerste parfum van modeontwerper John Galliano te koop. De geur ‘Le parfum no. 1 de John Galliano’ is verpakt in een onmiskenbaar Galliano flesje. De designer omschreef het parfumfles als een ware couture creatie. Het is een mysterieus, barok en een tikkeltje gothicachtig flesje.

Galliano ontwikkelde zijn geur samen met Selective Beauty. Het bedrijf dat onder andere ook verantwoordelijk is voor de geuren van Bulgari, Agent Provocateur en Burberry. De geur bestaat uit ingrediënten als rozen, lavendel, viooltjes en amber en wordt omschreven als zoet, licht en bloemig. De nieuwe geur zal verkrijgbaar zijn in 3 maten, daarnaast bestaat de geurlijn uit een bodylotion, badschuim en een scrub.

De geur van Galliano is vanaf oktober exclusief bij het warenhuis Harrods te koop. Daarna zal het parfum ook in de landen Frankrijk, Duitsland en Zwitserland in verschillende winkels komen te liggen. In Nederland moeten we nog even wachten tot 2009, daarna kunnen ook wij de creatie van John Galliano opsnuiven.

Add Your Comment