Vannacht werden in Hollywood de Oscars 2011 uitgereikt. Modeblog zet de mooiste jurken die op de Rode Loper voorbij kwamen op een rijtje.

De Oscars 2011 werden gisteren voor de 83ste keer uitgereikt in het Kodak Theater in Los Angeles. The King’s Speech is uitgeroepen tot beste film van 2010 en sleepte nog 3 andere Oscars in de wacht. Natalie Portman won een Oscar voor beste actrice voor haar rol in Black Swan.

Anne Hathaway presenteerde samen met James Franco de Oscars 2011. Tijdens het uitreiken van de belangrijkste filmprijzen ter wereld, verwisselde Anne Hathaway maar liefst acht keer van jurk. Zo ging zij gekleed in een grijs met zwarte jurk van Vivienne Westwood, een glinsterende zwarte avondjurk van Tom Ford, een prachtige creatie van Oscar de la Renta, een witte strapless jurk van Givenchy Couture, een rode Vintage Valentino, een donkerrode strapless jurk van Atelier Versace, een glanzende blauwe jurk van Giorgio Armani en ook droeg zij een smoking van Lanvin.

Ook de filmsterren verschenen in prachtige jurken op de Rode Loper. Hieronder vind je een overzicht van de jurken die gedragen werden tijdens de Oscars 2011.

Mila Kunis en Anne Hathaway


Mila Kunis, bekent van That ‘70s Show, droeg een prachtige lila jurk van Ellie Saab. De eerste jurk waarin Anne Hathaway verscheen, een rode Vintage Valentino.

Amy Adams en Michelle Williams


Amy Adams kwam de Rode Loper op in een  L’Wren Scott jurk. Zij was genomineerd voor de beste vrouwelijke bijrol, maar mocht de Oscar helaas niet in ontvangst nemen. Michelle Williams, genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol, verscheen in een witte Chanel jurk.

Scarlet Johanson en Hilary Swank


Prachtig in een paarse Dolce & Gabbana arriveerde Scarlet Johanson bij het Kodak Theater. Hilary Swank is gehuld in een Gucci jurk en draagt een clutch van Roger Viver.

Cate Blanchett en Halle Berry


Robin Hood actrice Cate Blanchett koos voor een mooie witte jurk van Givenchy. Halle Berry droeg tijdens de Oscars een strapless jurk van Marchesa.

Reese Witherspoon en Sandra Bullock


In een zwarte Giorgio Armani jurk met een wit accent straalt Reese Witherspoon op de Rode Loper. Sandra Bullock gaat net als Anne Hathaway voor rood. Zij draagt een creatie van Vera Wang.

Jennifer Hudson en Nicole Kidman


Zangeres en actrice Jennifer Hudson is gehuld in een Versace jurk. Nicole Kidman kiest voor een mooie witte jurk van Dior en rode pumps van Pierre Hardy.

Natalie Portman en Gwyneth Paltrow


Natalie Portman kreeg een Oscar voor haar rol in Black Swan. Op de Rode Loper droeg zij een mooie paarse jurk van Rodarte. Gwyneth Paltrow draagt een mooie jurk van Calvin Klein met een ceintuur van Louis Vuitton.

Jennifer Lawrence en Celine Dion


Jennifer Lawrence was ook genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol, maar Natalie Portman ging er met het gouden beeldje vandoor. Ze gaat gekleed in een rode Calvin Klein jurk. Celine Dion gaat voor lange mouwen op de Rode Loper. Zij draagt een glanzende witte creatie van Armani.

Foto’s via A.M.P.A.S.

Add Your Comment