Kapsels zomer 2008

Nu de zon zich dan eindelijk echt heeft laten zien, is het de hoogste tijd voor een zomers kapsel. Enkele weken gelden kon je al een aantal haartrends voor zomer 2008 op Modeblog vinden. Maar stond jouw haarstijl er niet bij? Niet getreurd, want misschien zit er nu wel een perfect kapsel voor jou bij!

Glad en strak
De haartrend glad en strak is pure vrouwelijkheid op een mannelijk niveau. Deze stoutmoedige jongensachtige look maakt van jou deze zomer een ware verleidster. Een echt dominatrix kapsel creëer je met heel veel gel.

kapsel-glad-en-strak.jpg

Gezien bij: Blumarine, Todd Lynn, Aquascutum, Betty Jackson en Dellacqua.

Sierlijke uitspattingen
Vlecht, draai en versier je haar deze zomer. Van meisjesachtige zijknotjes en vlechten tot hogen paardenstaarten en torenhoog draaiwerk. Bij deze haartrend draait het om creativiteit. Zie je stijl en creaties als echte kunst, dan zit je helmaal goed met deze sierlijke opvallende kapsels.

kapsel-sierlijke-uitspattingen.jpg

Gezien bij: Hermés, Margaret Howell, Aquascutum, Luella, en Valentino.

Kleurtje
Gekleurde lokken zijn weer helemaal terug dit seizoen. Het favoriete kleurtje voor in het kapsel is bij de designers overduidelijk rood. Opvallen zul je zeker met deze roodroze strepen en plekken in je kapsel.

kapsel-kleurtje.jpg

Gezien bij: Rodarte, Marc Jacobs, Etro en Anna Sui.

Textuur
Bij de textuur trend gaat het om de wind in je haar ofwel strandhaar. Denk aan de invloed van de zee en het zand op je haar en je zit op het juiste spoor voor deze look. Combineer natuurlijk met een beetje decadentie en je hebt de perfecte textuur look voor deze zomer.

kapsel-textuur.jpg

Gezien bij: Armand Bassi, Etro, Burberry, Nicole Farhi en Jonathan Saunders.

Add Your Comment