Nu de zomer in aantocht is, wordt het tijd voor een nieuw kapsel. Modeblog selecteerde voor jou de kapsels voor zomer 2011.

Tijdens de grote catwalkshows kwamen er verschillende haartrends voorbij. Zo kozen veel modehuizen voor vrouwelijke en soms wat nonchalante kapsels voor zomer 2011. Maar ondanks dat romantische coupes hoogtij vierden op de catwalk, lieten een aantal designers ook hun oog vallen op strakke en krachtige haarstijlen.

Ter inspiratie voor je nieuwe coupe vind je hieronder 5 kapsels voor zomer 2011.

Androgyn

Een aantal grote modehuizen liet zich inspireren door de androgyne look. Ze kozen voor strakke, glanzende kapsel, die veel zelfvertrouwen uitstraalden op de catwalk. Sterke lijnen, grafische zijscheidingen en de wet look stijl zijn de sleutelwoorden van deze haartrend.


Gezien bij: Prada en Gucci.

Golvend

Zoals bijna elke zomer zijn ook in de zomer van 2011 de golvende kapsels weer van de partij. De combinatie van lichte slag en een middenscheiding zorgen voor zowel een nonchalante als romantische uitstraling.


Gezien bij: Emilio Pucci en Paul & Joe.

Krullen

Naast licht golvende haar gaan we deze zomer ook kapsels zien met heel veel krullen. Voor sommige designers ging duidelijk op: hoe groter hoe beter. Want sexy jaren 70 krullen werden afgewisseld met wel heel weelderig gekrulde kapsels.


Gezien bij: Mar Jacobs en Sonia Rykiel.

Steil

Toch is het voor aankomende zomer absoluut niet alleen volumen wat de klok slaat. Op de catwalk kwamen namelijk ook een hoop steile coupes voorbij. Dit kapsel kun je zowel dragen in een midden- als met een zijscheiding.


Gezien bij: Fendi en Ralph Lauren.

Haarspeld

Tussen de kapsels voor zomer 2011 is ook een hoofdrol weggelegd voor de haarspeld. Verschillende soorten haarspelden kwamen tijdens de catwalkshows langs in zowel steil als in gekruld haar. Zo zagen we simpele houten haarclips, spelden versiert met kralen en grote pronkstukken als zijde bloemen en veren.


Gezien bij: Marc Jacobs en Rodarte.

Staat hier geen kapsel dat past bij jouw stijl? Bekijk dan ook de 5 andere haartrends voor zomer 2011.

Add Your Comment