Karl Lagerfeld Kapsule

Karl Lagerfeld komt binnenkort met drie nieuwe uniseks geuren, genaamd Kapsule. Waarbij de K van Kapsule uiteraard een verwijzing is naar de K van Karl. Voor het ontwerp van de strakke parfumflesjes liet de modekoning zich leiden door zijn voorliefde voor geometrie.

Lagerfeld creëerde Kapsule samen met parfumhuis Coty. Zij kozen voor uniseks parfums, omdat er volgens de designer geen verschil meer tussen mannen- en vrouwenparfums bestaat. De drie verschillende geuren waaruit Kapsule bestaat heten Light, Floriental en Woody. De parfums kunnen met elkaar gemixt worden, als een echte parfumgarderobe.

Kapsule Light is gemaakt van ingrediënten als sinaasappel, kruidnagel, jasmijn, verwarmde muskaatnoot en muskus. Kapsule Floriental is een combinatie van viooltjes, klimopbladen en zwarte theebladeren. De laatste geur, Kapsule Woody, bevat noten als mos, ceder en pruim.

Kapsule is vanaf oktober verkrijgbaar bij het Franse modehuis Colette. De geuren zijn in twee verschillende maten, een 30 en 75 ml, te koop. Wanneer de parfums in Nederland verkrijgbaar zijn, is nog niet bekend.

Add Your Comment