Karl Lagerfeld gaat een collectie voor Macy’s ontwerpen. Dit is dus de goedkopere lijn waar de ontwerper op doelde toen hij afgelopen september zijn show voor de Parijs Fashion Week annuleerde.

Macy’s heeft niemand minder dan Karl Lagerfeld weten te strikken voor een samenwerking. Karl kruipt binnenkort achter de ontwerptafel om zowel een dames- als een mannencollectie te creëren voor de Amerikaanse warenhuisketen. Volgens Macy’s wordt het een zeer uitgebreide lijn die varieert van spijkerbroeken tot avondjurken.

Overigens is dit niet de eerste keer dat Karl Lagerfeld met een betaalbare collectie komt. Hij ontwierp in 2004 al een lijn voor H&M. Macy’s is trouwens ook geen onbekende als het op een designersamenwerking aankomt. Zo werkte zij al samen met Vivienne Westwood, Calvin Klein, Paul Smith en Versace.

De Karl Lagerfeld Macy’s collectie is vanaf september 2011 verkrijgbaar bij geselecteerde Macy’s winkels en op de website van het merk. Kortom, je hebt nog even de tijd om een retourtje Amerika te boeken.

Add Your Comment