In de nieuwe campagne voor Valisere schittert Kate Moss in lingerie en hoewel Kate er wonderschoon uitziet, is er toch iets aparts aan de hand met de foto’s. Het model lijkt namelijk wel 10 jaar jonger.

Topmodel Kate Moss is het nieuwe gezicht van het Braziliaanse lingeriemerk Valisere. Op de foto’s van de campagne zien we Kate onder andere gehuld in een mooi rood setje, in zwarte lingerie met daaroverheen een blazer en in een simpel wit shirt met daaronder een bebloemd broekje.


Ondanks dat Kate er werkelijk fenomenaal uitziet in de campagne, beginnen de jaren voor het 36 jaar oude model nu toch ook te tellen. Want op de vakantiekiekjes van Kate, die afgelopen zomer zijn genomen aan het strand van het Franse plaatje St. Tropez, is duidelijk te zien dat haar huid niet meer geheel rimpelloos is.


Oké, misschien is er dan inderdaad een knap staaltje Photoshop aan de Valisere campagne te pas gekomen. Maar dat neemt niet weg dat Kate er op haar 36ste, wat overigens een zeer respectabele leeftijd voor een topmodel is, het nog altijd geweldig goed doet in de modewereld.

Add Your Comment