Kate Moss Longchamp collectie
Onlangs kon je op Modeblog al lezen dat Kate Moss een collectie tassen heeft ontworpen voor Longchamp. Maar nu zijn dan ook eindelijk de eerste beelden binnen van de lijn.

De tassen die topmodel Kate Moss voor het Franse merk Longchamp heeft ontworpen zijn vanaf 11 februari verkrijgbaar. Op de foto’s die afkomstig zijn uit de Vogue Paris zien we dat de collectie ondermeer bestaat uit tassen met zebraprints, leren tassen in verschillende kleuren, weekendtassen en clutches.

Daarnaast liet het model, dat ook het gezicht is van het tassenmerk, het volgende weten over de Kate Moss for Longchamp collectie. “Ik ben dol op de kleur van de smaragdgroene pochette. De vorm van dit tasje wilde ik simpel houden en daarom is het gebaseerd op de contouren van een envelop. Daarnaast ben ik ook gek op de kleur grijs wat mij inspireerde om ook een tas te ontworpen die past bij de kleur van mijn grijze jeans. Voor de zebraprint tassen heb ik me laten leiden door een reistas uit de jaren zeventig, die mij vriend een keer heeft meegenomen uit San Francisco. En de tint van de cognackleurige leren tas heb ik afgeleid van een zeer soepele leersoort die je kon vinden in ruiter winkels, helaas wordt het nu alleen niet meer verkocht.”

Add Your Comment