Dat Kate Moss binnenkort gaat trouwen is allang geen geheim meer. Maar sinds het goede nieuws rijst er bij mij één vraag: Wie gaat de trouwjurk van Kate Moss ontwerper? Nou, nu blijkt dat het topmodel dat zelf gaat doen.

Als je Kate Moss bent en je bent bezig met het plannen van je huwelijk, dan hoef je niet lang te zoeken naar een geschikte ontwerper voor je trouwjurk. Ik ben er zelfs van overtuigd dat ze al verschillende designers aan de deur heeft gehad die maar al te graag haar jurk willen maken. Maar in plaats van op deze aanbiedingen ingaan, heeft Kate Moss besloten om haar trouwjurk zelf te ontwerpen.

Volgens Vivienne Westwood gaat Kate Moss zelf met naald en draad aan de slag. De ontwerpster vertelde aan de Daily Mail: “Ik denk dat Kate haar trouwjurk zelf ontwerpt. Ze heeft haar eigen modelijn en weet heel veel van kleding. Ze weet wat ze doet en heeft mijn hulp niet nodig. Kate is een vriendin. Ik ken haar al 15 jaar en ik ben dan ook erg blij voor haar.”

Zelf wil Kate Moss helemaal niets loslaten over haar trouwdag, maar het zou het mij niet verwonderen als ze inderdaad zelf haar trouwjurk ontwerpt. Want als ze voor de ene designer kiest, dan voelt een andere ontwerper zich weer op zijn teentjes getrapt. Toch zullen we nog even moeten wachten op het juiste antwoord, want Kate geeft pas op 2 juli haar ja-woord aan Jamie Hince.