Kate Moss is al jaren het gezicht van Rimmel. Daarom hebben het make-upmerk en het model besloten om hun samenwerking verder uit te breiden en lanceren ze een collectie Kate Moss lipsticks voor Rimmel.

Voor de Kate Moss Rimmel lipstick liet het topmodel zich inspireren door haar ervaring op de catwalk, in de studio en op de rode loper. Dit resulteerde in de Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie in 6 verbluffende kleuren.

Kleuren lipstick

De nummer 1 lipstickkleur van Kate is haar nummer 1 rood, de perfecte nuance voor een avondje uit, en haar basis huidskleur is nummer 3. Hoewel alle lipsticktinten intens en romig zijn, is er toch 1 uitzondering. Nummer 15 is een parelachtige paarsgrijze nuance die alleen gedragen kan worden of over een andere kleur.


In de lipsticks is een formule van zwarte diamant verwerkt om zo de kleuren tot het maximale niveau te brengen. Daarnaast bevat de formule ook lichtreflecterende eigenschappen, die ervoor zorgen dat elke tint diepte, intensiteit en kracht uitstraalt. Verder zitten de lipsticks verpakt in een matzwarte huls met daarop in het rood de handtekening van Kate.

Wil je zelf 1 van de 1.000 gratis Kate Moss Lasting Finish Lipsticks ervaren? Like Rimmel dan op Facebook en Make your Mark!

Add Your Comment