Kate Moss Just Cavalli
Kate Moss is weer even mooi als anders in de Just Cavalli campagne voor lente/zomer 2010. Want ondanks de geruchten dat het niet zo goed gaat met de carrière van Kate Moss, weet ze nog precies hoe een topmodel zich hoort te gedragen voor de camera.

In de nieuwe lente/zomer 2010 campagne voor Just Cavalli is Kate Moss te zien in een sexy denimjurkje van het Italiaanse merk. Op de foto’s wordt Kate vergezeld door twee knappe mannelijke modellen. Hoewel er beweert wordt dat het met de carrière van Kate Moss bergafwaarts zou gaan, zo werd haar naam niet genoemd op de lijst van de Franse Vogue waarop de top 30 modellen stonden van de afgelopen 10 jaar, bewijzen deze foto’s dat de dame nog altijd beschikt voor de juiste poses.

Misschien mag Kate dan tegenwoordig meer bekend staan om haar lifestyle dan om haar modellenklussen, maar wat dan nog. Heeft ze in haar carrière dan nog steeds niet laten zien dat ze een echt topmodel is? Ik denk dat het lichaam van de bijna 36 jarige Kate die vraag wel beantwoord!

Add Your Comment