Afgelopen februari werd bekend gemaakt dat Kate Moss zou trouwen in een jurk van John Galliano. Maar volgens Jamie Hince, de verloofde van Kate, geeft het model helemaal niet haar jawoord in een trouwjurk van John Galliano.

Een paar maanden geleden vroeg Jamie Hince zijn Kate Moss ten huwelijk. Direct daarna begon het speculeren over wie de trouwjurk van het model mocht ontwerpen. Kate zou tijdens een dineer gezegd hebben dat John Galliano haar jurk mocht ontwerpen, maar volgens Jamie is dit absoluut niet waar.

Alcoholprobleem

Naast het feit dat Kate Moss geen trouwjurk van John Galliano draagt, wil de verloofde van het model ook zijn zegje doen over de antisemitische uitlatingen van Galliano. “Ik heb de video niet gezien, en ik ken John niet eens zo goed, maar mensen moeten de reden achter zijn gedrag zien. John heeft een alcoholprobleem en de realiteit is, dat als we problemen hebben, we de meest agressieve en vervloekte dingen zeggen. Zijn uitspraak ‘I Love Hitler’ heeft geen politieke boodschap maar komt voort uit de moeilijkheden waarin hij verkeert,” liet Jamie Hince aan de Sunday Times weten.

Kortom, Kate Moss draagt op 2 juli hoogstwaarschijnlijk geen trouwjurk van John Galliano. Maar natuurlijk reist dan nu meteen de vraag van wie dan wel?

Add Your Comment