Kerst make-up Chanel

Make-up liefhebbers beleven gouden tijden op dit moment. Want veel make-up merken brengen voor de feestdagen speciale collecties uit. Zo kwamen al eerder de schitterende make-up collecties van Yves Saint Laurent, Dior, Collistar en Lancôme voorbij. Natuurlijk mag ook de kerst make-up collectie van Chanel niet in dit rijtje ontbreken.

De kerstmis must-have van Chanel heet 4 Camélias de Chanel Lévres lip. Dit palet bestaat uit vier crèmelipsticks gevormd als Chanel’s iconische camelia. In dit schattige limited edition doosje zitten de kleuren Rose, Sheer Rose, Lustrous White en Plum verpakt.

Ook erg mooi is de Chanel’s Irréelle Blush. De vorm van deze chique blush is geïnspireerd  door de Chanel tassen. De blush is gemaakt van een lichte poeder met een lichtgevende gloed. De Chanel’s Irréelle Blush is verkrijgbaar in vijf verschillende roze tinten.

Daarnaast bestaat de Chanel kerst make-up collectie uit luxe doosjes oogschaduw in verschillende kleuren en een limited edition poeder in 2 tinten. Uiteraard bevat de collectie ook lipsticks, gloss en nagellak. Naast de vertrouwde kleuren heeft Chanel deze producten voor de feestdagen ook in een heleboel nieuwe tinten.

Add Your Comment