diorlight.jpg

Nog maar een maandje en dan is het alweer bijna kerstmis. Tijdens de feestdagen wil elke vrouw er extra verzorgd uitzien. Gelukkig helpen de designermerken daar elk jaar een handje aan mee, door een speciale kerst make-up collecties te lanceren. Ook dit jaar zijn de  verschillende collecties weer zo betoverend mooi, dat het moeilijk wordt om ze te weerstaan. En dan heb ik het nog geen eens over de speciale limited edition producten, die een absolute must-have zijn. Omdat elk jaar het aanbod groter wordt en je misschien niet exact weet wat er allemaal voor moois te koop is, hebben wij voor jou de verschillende kerst make-up collecties op een rijtje gezet. Zodat je precies weet wat je de kerstman dit jaar moet vragen!

Als eerste de Dior 2007 kerst collectie. De ster uit de collectie is de Diorlight, een halsketting met make-up voor de lippen. Deze limited edition hanger is een echt juweeltje! De zilveren hanger draag je aan een zwart satijnen koord en is rijkelijk versierd met glinsterende strass steentjes. Onderaan de bol vind je een bewegend Dior logo, dat een extra elegant en twinkelt effect geeft. Binnenin de hanger vind je een spiegeltje en betoverende lipgloss. De Diorlight hanger is verkrijgbaar in twee verschillende glanstinten lipgloss, Jewelled Bronze en Pink Gem.
diorlight2.jpg
Maar de Diorlight hanger is niet het enige prachtstuk uit de Dior kerst collectie. De Dior kerst look 2007 heeft namelijk nog veel meer in petto, zoals verschillende tinten Crème de Gloss. De 215 Golden Glam gloss geeft de lippen een parelachtig effect en de 475 A-List Pink lipgloss is de ontmoeting tussen de glans van een diamant en een ultrazachte roos. Ook erg mooi zijn de 2 nieuwe kleuren lipsticks. De Rouge Dior Bronze Couture 512 is een lipstick met een metallicachtige glans. De andere lipstick is een roze variant genaamd,  Rouge Dior 675 Dressy Pink. Zowel bij de lipsticks als bij de gloss zijn bijpassende kleuren nagellak verkrijgbaar.

De Dior kerst look bestaat daarnaast nog uit een opvallende goudkleurige eyeliner en een doosje met 5 metallic tinten oogschaduw. Als finishing touch gebruik je de Diorshow Powder, Dreamlight 012. Deze zijdezachte parelachtige beige poeder geeft de huid een extra sensuele glas.

Houd Modeblog de komende tijd in de gaten, voor  nog veel meer designer kerst make-up collecties!