Lancôme Kerst make-up

Naast Dior komt ook het beautymerk Lancôme met een speciale make-up collectie voor de feestdagen. De absolute must-have van deze kerstcollectie is de Precious Carat Lip Gloss Jewel. Deze lipgloss zit verstopt in een diamant, gemaakt van Swarovski kristallen. Binnenin dit juweeltje zit een transparante en fonkelende gloss.

Naast de Precious Carat Lip Gloss Jewel bestaat de Lancôme kerst make-up collectie uit nog meer moois. Zoals 2 limited edition oogschaduwdoosjes, Topaz Kisses en Diamond Color Design. Beide palets bevatten 6 tinten oogschaduw en zitten verpakt in een luxueus doosje. Een maatje groter is het palet Jeweled Affair. In dit doosje bevinden zich niet alleen 6 tinten oogschaduw, maar ook 2 chique tinten blush. Om al dit moois goed aan te brengen, tijdens de feestdagen, zijn er 2 exclusieve sets met verschillende make-upborstels.

lancome-kerst-2.jpg

Natuurlijk heeft Lancôme ook deze kerst weer een luxe giftset gevuld met de populaire Juicy Tubes. Dit jaar bestaat de set uit 8 verschillende kleuren lipgloss met klinkende namen zoals: Hallucination, Pink Horizon en Miracle. Deze speciale giftset voor de kerst bevat naast de bestaande varianten gloss ook 2 nieuwe limited edition lipgloss, genaamd Cherry on Top en Hot Date.

Add Your Comment