Gucci lanceert aankomende november zijn eerste collectie voor kinderen. Het gerucht gaat dat de kinderen van Jennifer Lopez model zullen staan voor de bijbehorende campagne.

Het Italiaanse modehuis Gucci heeft naar alle waarschijnlijkheid Max en Emme, de kinderen van Jennifer Lopez en Marc Anthony weten te strikken voor de campagne van de Gucci kindercollectie. De 2 jarige tweeling werd onlangs samen met hun ouders gesignaleerd op het strand van Malibu, gehuld in Gucci kleertjes en omringd door fotografen.

Hoewel Gucci nog niet officieel bekend heeft gemaakt dat de keuze op Jennifers kinderen is gevallen, gaan er al wel diverse geruchten rond. Zo zou Jen het goed vinden dat haar kinderen model staan voor de campagne, maar zou zij als voorwaarden hebben gesteld dat hun gezichten niet zichtbaar mogen zijn.

Mocht de tweeling inderdaad model staan voor Gucci, dan verwacht ik dat het een mooie campagne wordt. Want de twee lijken zich prima op het strand te vermaken. Alleen zal Suri Cruise, of beter gezegd haar moeder Katie, erg teleurgesteld zijn dat de keuze niet op haar is gevallen. Want zij probeert immers al jaren om van haar dochtertje de meest fashionable peuter van Hollywood te maken.

Add Your Comment