kledingtips kerstdagen
Welke vrouw wil er nou niet goed uitzien tijdens de kerstdagen. Daarom vind je hier een aantal kledingtips voor deze kerst.

Opvallen, daar draait het deze kerst om. Iets wat overigens geen enkel probleem is met de nieuwe feestcollecties. Zo zie je dit jaar veel glitterende pailletten en glanzende zijden stoffen. Het voordeel hiervan is, is dat je er meteen feestelijk uitziet.

Een strapless jurk, een asymmetrische jurk of een jurk met korsetvorm zorgen voor de perfecte party look. Als je dit draagt in combinatie met een vestje van bont en een mooie glitterlegging weet je zeker dat alle ogen op jou zijn gericht tijdens de kerstdagen.

Qua kleuren kan je niet veel fout doen. De kerstkleuren variëren van smaragdgroen tot dieppaars en van fuchsia tot oceaanblauw. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een goudkleurige of rode jurk, door zo’n tint wordt je outfit een echte eyecatcher. Ben je niet zo dol op een opvallende kleur? Ga dan voor een simpele maar altijd elegante little black dress of voor een lief sneeuwwit jurkje.

Wil je liever geen jurkje aan tijdens de kerst? Kies dan voor een chic broekpak met een mooi glanzend colbertje. Ook een elegante smokingbroek met een vrouwelijke blouse is een aanrader.

Maak je feestelijke outfit compleet met een mooie panty, een paar pumps, een avondtasje en sieraden. Accessoires moeten tijdens de kerstdagen net even iets meer opvallen dan normaal. Glitterende steentjes of fonkelende diamanten op je oorbellen of armband mogen dan ook zeker niet ontbreken bij de ultieme party outfit. Maar let er wel op dat het niet te veel wordt. Als je outfit al veel glitters heeft en je niet voor levende kerstboom aangezien wilt worden, dan is het verstandig om voor rustige accessoires te kiezen.