Aerin Lauder, de kleindochter van Estée Lauder, komt binnenkort met een eigen modelijn. Naast mode wil Aerin zich ook richten op beautyproducten.

De kleindochter van Estée Lauder, Aerin Lauder, stapt op als senior vice president en creatief directeur van Estée Lauder. De 40-jarige kleindochter van Estée Lauder wil zich volledig gaan richten op haar eigen merk Aerin, maar blijft wel de derde grootste aandeelhouder van het beautybedrijf en zal daarom ook een aantal belangrijke werkzaamheden blijven uitvoeren.

Volledig lifestyle merk

Aerin moet een lifestyle merk worden met onder andere mode-, beauty- en interieurproducten. De collectie zal onder meer bestaan uit make-up, parfum en sieraden die geïnspireerd zijn door de juwelencollectie van Estée Lauder. Aerin Lauder, die geroemd wordt om haar goede smaak, gaat zich met haar eigen merk richten op consumenten die luxe maar ook eenvoud belangrijk vinden. Om dit te realiseren wordt ze met raad en daad bijgestaan door niemand minder dan Anna Wintour.

Zelf ziet Aerin Lauder de uitdaging van haar nieuwe merk helemaal zitten. “Ik droomde er al van om dit te doen toen ik klein was. Nu pak ik de kans om mijn droom te realiseren. Volgens een bron van de New York Post heeft Aerin hele grote dromen, ze zou namelijk de nieuwe Tory Burch willen worden.

Add Your Comment