De nieuwe make-up collectie Wisper Shades van La Prairie voor zomer 2010, brengt licht en schoonheid aan je gezicht onder andere door de speciale lipstick. Deze is namelijk gemaakt van kaviaar en volgens La Prairie  zodat de kleur langer en beter op je lippen blijft zitten.

De nieuwe make-up collectie van La Prairie biedt niet alleen een breed assortiment aan kleuren, maar ook een huidverzorgende werking door de beschermende en antiverouderings ingrediënten. De make-up legt de nadruk op glanzende tinten, felgekleurde lippen en subtiele ogen. Binnenin de glanzende zilveren doosjes zit een oogschaduw met een vier kleuren palet, in goud, licht groen, ivoor en lila. In het midden zit een zwarte poeder, die tevens gebruikt kan worden als eyeliner.  Het andere doosje bevat een gezichtspoeder, dat een subtiele warme glans aan je huid toevoegt.

De nieuwe lipsticks en lipgloss van La Prairie hebben zes verschillende tinten, in roze, koraal en nude. Ze bevatten een formule die ervoor zorgt dat de kleur langer blijft zitten en je lippen niet laat uitdrogen. Dit komt door de kaviaar extracten, soja olie, aloë vera, zijde poeder en antioxidanten in de make-up.

Add Your Comment