Lady Gaga steekt haar liefde voor mode nooit onder stoelen of banken, maar ditmaal heeft de ster zichzelf overtroffen. Lady Gaga heeft namelijk 133.075 dollar betaald voor Alexander McQueen jurk.

Woensdag werden er in Londen een aantal jurken van de overleden modeontwerper Alexander McQueen geveild. Tijdens de veiling werd Lady Gaga de nieuwe eigenaar van ivoorkleurige zijden jurk met glitters. De zangeres moest voor de togajurk wel diep in de buidel tasten, want ze betaalde er maar liefst 133.075 dollar voor zo’n 107.163 euro.

Overigens kwam Lady Gaga niet naar de veiling, ze bood via de telefoon vanuit de Verenigde Staten. Na afloop liet de ster wel weten blij te zijn met haar nieuwe aankoop. “Ik ben een gepassioneerd modeverzamelaar en voel me vereerd om de Isabella Blow Foundation te steunen. Daphne Guinness is een pionier voor artistieke vrouwen,” twitterde ze.

Opbrengst veiling

De veiling van de Alexander McQueen jurk bij Christie’s in Londen bracht 744.285 dollar op. Dit is 4 maal zo veel als gedacht werd. De opbrengst gaat naar de Isabella Blow Foundation, die opkomende kunstenaars en modetalent steunt.

Add Your Comment