Morgen is het dan zover de Lanvin H&M collectie. Daarom vind je hier nog een aantal winkelregels en tips voor tijdens het winkelen en de verkoopadressen.

Nog slechts 1 dag en dan hangt de veelbesproken Lanvin H&M collectie in de rekken. Omdat H&M, net zoals bij Jimmy Choo, een grote opkomst verwacht hanteert de modeketen ook ditmaal een aantal winkelregels. Zo krijgen de eerste 320 mensen in de rij een gekleurd polsbandje. In totaal zijn er 16 verschillende kleuren.

Op het polsbandje staat de tijd vermeld waarop je naar binnen mag en vervolgens krijg je 15 minuten de tijd om te winkelen in de shop-in-shop van de Lanvin damescollectie. Nadat de eerste 320 klanten klaar zijn met winkelen, wordt de shop-in-shop geopend voor iedereen. Verder geldt er een aankooplimiet van 1 stuk of maat per Lanvin artikel.

Als je je zinnen gezet hebt op een bepaald Lanvin product en het per se wilt hebben, dan heb ik nog de volgende tips voor je. Sta ’s ochtends vroeg op en zorg dat je bij de eerste 320 mensen in de rij hoort. Laat je pumps thuis en zorg dat je schoenen aan hebt waarop je makkelijk kunt bewegen. Wees ook voorbereid op het nodige duw en trek werk, een designerverkoop bij de H&M kan er namelijk hard aan toe gaan! Bedenk ook van tevoren goed wat je wilt hebben en ga eenmaal in de winkel recht op je doel af. Als je de juiste spullen hebt gevonden ga het dan vervolgens niet passen in de kleedkamers. Doe dit thuis en laat de stoffige en warme kleedkamers over aan alle andere hongerige fashionistas.

Heb je geen zin in lange rijen, geduw en geschreeuw dan raad ik je aan om lekker rustig te winkelen in de online shop van H&M. Wil je toch liever naar de winkel toe, houdt er dan rekening mee dat de Lanvin collectie alleen in geselecteerde H&M zaken wordt verkocht. Zowel de webshop als de onderstaande verkoopadressen openen op 23 november om 08.00 uur hun deuren.

Amsterdam: Kalvertoren, Kalverstraat 200
Amsterdam: Nieuwendijk 154 A
Den Haag: Wagenstraat 15
Rotterdam: Beursplein 10
Utrecht: Radboudkwartier 231

Succes met het winkelen! En als je nog niet weet wat je wilt kopen, dan kun je hier de Lanvin H&M collectie bekijken.

Add Your Comment