Alber Elbaz heeft een Lanvin kerstboom ontworpen voor het Claridge’s in Londen. Het opvallend aan de kerstboom van het hotel is dat het dit jaar zowaar lijkt op een heuse kerstboom.

Na alle heisa rondom John Galliano heeft het Londense Claridge’s hotel ditmaal Alber Elbaz gevraagd om een kerstboom te ontwerpen. De Lanvin ontwerper pakte het aanbod met beide handen aan en creëerde geheel tegen de gewoonte van zijn voorganger een traditionele kerstboom.

Alber Elbaz koos voor een groene Lanvin kerstboom die hij versierde met kleurrijke ballen, sterren, lampjes, veren en aan de top plaatste hij een pop van zichzelf. De ontwerper vertelde dat hij met deze kerstboom het gedachtegoed van Lanvin wil overbrengen waarbij tradities en moderniteit centraal staan.

Ook het Claridge’s is blij met de enorme kerstboom in de lobby. Zo liet de manager van het hotel weten: “Het modehuis Lanvin en Claridge’s staan beide synoniem voor traditie en tijdloze glamour.” De Lanvin kerstboom is tot 2 januari te bewonderen in het Claridge’s hotel in Mayfair Londen.

Add Your Comment