Mooie lingerie tijdens de feestdagen is een populair cadeau om te geven of te krijgen. Want of je nou zelf een spannend setje koopt of er 1 cadeau krijgt, met de onderstaande lingerie staan er een aantal hete feestdagen voor de deur.

Tijdens de feestdagen is het een perfect moment om je partner te verrassen met een sexy ondergoedsetje of er juist 1 cadeau krijgen. Het traditionele kerstrode setje is nog steeds alom aanwezig, maar ook sexy zwart of sneeuwwit mag er wezen.

La Perla


Het eerste ondergoedsetje is van zwart tule gemaakt en vooral de print sluit goed aan bij de feestdagen. Het tweede setje, in sexy zwart, bestaat uit een zwart bustier met bijpassend slipje en kousen.

Triumph


Deze kerst komt lingeriemerk Triumph met 2 lijnen. Daring Temptation gaat voor zwart ondergoed en veel kant. Exclusive Glow bestaat voornamelijk uit romantisch rood lingerie met geborduurde goud details.

Passionata


De lingerie van Passionata doet niet mee aan de standaart kerskleuren, maar kiest voor sneeuwwit en opvallend magenta roze. Het broekje van het eerste setje heeft een erg leuk detail op de achterkant.

Chantelle


Ook lingeriemerk Chantelle heeft een aantal geschikte setjes voor de feestdagen. De lichtpaarse lingerie is een leuke afwisseling tussen het zwart en rood, al passen die kleuren natuurlijk weer goed bij de Kerst.

Add Your Comment