Takashi Murakami is misschien nog niet zo bekend, maar daar komt nu zeker verandering in met zijn ontwerpen van de nieuwe collectie Cosmic Blossom van Louis Vuitton.

De Japanse popkunstenaarTakashi Murakami heeft voor Louis Vuitton een kleurrijke en vrolijke collectie ontworpen. De Cosmic Blossom lijn bevat prints bestaande uit een combinatie van het iconische LV-monogram in bloemvorm, lachende bloemengezichtjes en Japanse beeldmotieven. De collectie bestaat uit tassen, t-shirts, sjaals, schoenen, bandana’s en bikini’s, die in helder roze, violet en blauw ontworpen zijn. De tassen hebben een glossy effect en zijn versierd met dezelfde Louis Vuitton handtekening, als op de tassen van de Neverfull collectie.

Cosmic Blossom van Louis Vuitton straalt een zomers strandgevoel uit, de luchtige tops en korte broekjes zijn dan ook zeker geschikt voor de warme dagen. De verschillende items zijn goed met elkaar de matchen, door de overeenkomende kleuren en prints. De collectie biedt voor iedereen wat, de effen kledingstukken voor een rustige stijl en de gekleurde prints voor een frisse, jonge look.

Ik vind de felroze doorzichtige top met print wel wat hebben, maar die lachende bloemengezichtjes zijn naar mijn mening een beetje te kinderachtig en doen me denken aan dat Pacman spelletje.

De collectie zal vanaf 15 april te koop zijn, in de boetieks van Louis Vuitton.

Add Your Comment