Louis Vuitton selecteerde voor de kerst 2010 collectie een aantal van zijn mooiste producten. Het modehuis bundelde dit in een prachtige kerstcatalogus.

Speciaal voor de aankomende feestdagen komt Louis Vuitton dit jaar wederom met een magische catalogus met daarin de collectie voor kerst 2010. Ditmaal neemt het Franse merk ons mee terug in de tijd. Zo zien we op de sfeervolle foto’s, die genomen zijn door Koto Bolofo en Roger-Viollet, Louis Vuitton tassen, schoenen en andere accessoires uitgestald naast een ouderwetse trein, sneeuwbal en houten soldaten.

Mijn favoriete foto uit de Louis Vuitton kerstcollectie is het kiekje van de open haard met daar omheen 5 verschillende Alma tassen. Verder vind ik ook de foto met daarop de trein die zich een weg baant door de vintage-achtige mini pochettes en agenda’s iets magisch hebben. Maar de afbeelding met daarop de 3 Monogram Canvas tassen, waarvan 1 met het Mon Monogram effect, is ook geweldig en dat terwijl ik helemaal geen fan ben van Mon Monogram.

Kortom de Louis Vuitton collectie voor kerst 2010 brengt je niet alleen terug in de tijd, maar ook gelijk in een luxe en hebberig makende kerstsfeer. Want zeg nou zelf, deze producten zou jij toch ook maar al te graag onder de kerstboom vinden?

Add Your Comment