Conglomeraat Louis Vuitton Moët Hennessy, die onder andere de eigenaar is van labels als Louis Vuitton en Marc Jacobs, gaat zich storten op de hotel industrie.

Het luxe concern Louis Vuitton Moët Hennessy staat voornamelijk bekend om haar mode en campagne merken. Maar daar wil het bedrijf verandering in brengen. Ze willen namelijk hun portfolio met hotels gaan uitbreiden.

Momenteel wordt er gebouwd aan 2 nieuwe Louis Vuitton Moët Hennessy hotels, die in 2012 hun deuren zullen openen. De hotels liggen in Oman en Egypte en krijgen de naam Cheval Blanc, naar de wijngaarden van Louis Vuitton Moët Hennessy. Daarnaast wordt er ook gekeken waar het concern nog meer hotels kan openen. Overigens is dit niet het eerste Louis Vuitton Moët Hennessy hotel, in 2006 werd in het Franse Courcheval al een Cheval Blanc hotel geopend.

Hoewel de nieuwe Louis Vuitton Moët Hennessy hotels ongetwijfeld van alle luxe voorzien zullen zijn. Had ik toch liever gezien dat ze een hotel in Louis Vuitton stijl zouden openen, net zoals Missoni, Versace en Giorgio Armani dat bijvoorbeeld gedaan hebben.

Add Your Comment