Louis Vuitton introduceerde onlangs de Idylle lijn. Ondanks dat deze collectie nieuw is, is de kans groot dat de Idylle lijn je bekend voorkomt.

De nieuwe Louis Vuitton Idylle collectie heeft veel weg van de oude Mini Lin lijn, die geen onderdeel meer is van de huidige Louis Vuitton collectie. Naar mijn idee is het merk gestopt met de Mini Lin lijn omdat deze niet goed verkocht. Maar aangezien Louis Vuitton geen afstand kan nemen van zijn mini monogram, wordt deze nieuw leven ingeblazen in de vorm van Idylle.

De  Idylle collectie bestaat uit twee nieuwe schoudertassen, de Romance en Elegy, en de klassieke Speedy 30. Het canvas van de tassen is gemaakt van een combinatie van katoen en linnen waarin een tweekleurig Louis Vuitton Monogram patroon is verwerkt. De tassen zijn verkrijgbaar in een drietal kleuren. Encre is een blauwgrijze kleur, Sepia is rood en Fusain neigt naar zwart.

Naast de handtassen bestaat de Idylle collectie uit een Speedy 45, die je kunt gebruiken als weekendtas, en een koffer genaamd Epopée. Daarnaast bevat de collectie ook nog een aantal kleine accessoires, zoals portemonnees en sleutelhangers.

De Louis Vuitton Idylle collectie is uitsluitend te koop in de winkels van Louis Vuitton.

Add Your Comment