Tijdens de laatste show van Louis Vuitton zagen de voeten van de modellen er nogal toegetakeld uit. Wat niet zo vreemd is, want dat de modellen waren vastgelijmd aan hun schoenen!

Na de presentatie van de Louis Vuitton zomer 2012 collectie afgelopen oktober was iedereen betoverd door de prachtige carrousel en mierzoete kleding. Toch kleefde er letterlijk 1 groot nadeel aan de show. De schoenen waren namelijk met pruikenlijm aan de voeten van de modellen gelijmd.

Nadat de modellen tijdens de fashion weken dagen achter elkaar in de meest onmogelijke schoenen hadden gelopen nam Marc Jacobs tijdens de Louis Vuitton show het zekere voor het onzekere. Om zijn dames met hun hooggehakte pumps met beide voeten op de catwalk te houden, koos de designer ervoor om de schoenen met pruikenlijm aan de voeten vast te lijmen. Dit onthult backstage stylist Katie Grand aan Sunday Times Style magazine.

Om de pijn nog een beetje te verzachten liet Marc Jacobs achter de schermen een karaokebar instaleren om vrolijke deuntjes ten gehore te brengen. Maar of dat dit de pijn bij de modellen deed vergeten, dat betwijfel ik. Overigens zouden sommige dames na de show wel met een paar schoenen naar huis zijn gegaan, omdat deze niet zo snel van hun voeten waren losgepeuterd.

Foto’s via Style

Add Your Comment