lv-beverly.jpg

Het is geen geheim dat ik een enorme fan ben van Louis Vuitton. De vuitton tasjes hebben iets wat mij enorm aantrekt. Natuurlijk vind ik de ene lijn mooier dan de andere. Zo ben ik niet echte een liefhebber van de Monogram Mini Lin lijn. Gelukkig maar, dat ik ook sommige lijnen niet zo mooi vind, anders zou mijn huis een klein Louis Vuitton museum worden. Alhoewel het volgens mij vriend hard die kant opgaat. Zelf vind ik het nogal meevallen!

Om je een idee te geven, ik bezit slecht 3 tassen uit de Multicolore collectie. Dit is absoluut mijn favoriete lijn van Louis Vuitton. Voor een lievelingslijn vind ik 3 tassen nog best meevallen en zou een vierde geen ramp zijn. Daarnaast bestaat mijn Monogram Canvas verzameling uit 6 verschillende handtassen. Ook niet echt bijzonder veel als je het mij vraagt. Elke vrouw moet toch over een standaard Louis Vuitton tas beschikken! Verder heb ik nog wat andere tasjes uit de verschillende lijnen. Kortom mijn Louis Vuitton verzameling is niet echt super shockend! Zelf vind ik dat er nog best een nieuw tasjes bij kan. Als vrouw kun je  immers nooit genoeg tassen hebben!

Als je het mij vraagt denken de designers van Louis Vuitton er ook zo over. Want het valt mij de laatste tijd op, dat de verschillende lijnen wel erg snel achter elkaar worden uitgebreid met nieuwe modellen. Zo werd onlangs de Monogram Canvas collectie uitgebreid.

lv-beverly-2007.jpg

Beverly, één van de nieuwe aanwinsten van de Monogram Canvas lijn, is maar liefst verkrijgbaar 4 vier maten variërend van heel groot tot klein. De Beverly XXL doet zijn naam eer aan, als grootste van het stel. Wil je liever iets kleiners dan zijn er de Beverly GM en de Beverly MM. Deze 3 Beverly tassen zijn ideaal voor overdag, de Beverly Clutch daartegenover is een echt avondtasje. Zelf ben ik nogal gecharmeerd van de Beverly GM. De prijzen van de Beverly’s variëren van 460 euro tot zo’n 1150 euro.

lv-congo.jpg

Het nieuwste model, van de Louis Vuitton Monogram Canvas lijn, is Congo. Persoonlijk vind ik dit model niet zo’n succes. Het visnet dat aan de schoudertas vastgebonden is, mag dan wel eens wat anders zijn, maar vind ik absoluut niet mooi. Congo is misschien wat te sportief voor mij. Louis Vuitton noemt het ook niet voor niets een tas die geschikt is voor outdoor activiteiten. Ik ben nou eenmaal niet echt een outdoor typje. Congo is verkrijgbaar in drieverschillende maten. Voor het kleinste model Congo PM betaal je zo’n 550 euro, voor de middelmaat Congo MM 850 euro en voor de grootste variant de GM zo’n 1200 euro.

Misschien dat ik mijn Louis Vuitton collectie ga uitbreiden met Beverly GM of toch maar met één van de nieuwe Multicolores. Ik ben er nog niet helemaal uit!

Add Your Comment