Louis Vuitton Canvas Tivoli

Louis Vuitton introduceert deze maand niet alleen Palermo als nieuw model ook Tivoli is een geheel nieuw ontwerp in de Monogram Canvas lijn. Deze gloednieuwe aanwinst vernoemd naar een bekende stad in het Italiaanse Lazio is echt een plaatje. Tivoli is ontworpen naar de vorm van een bowlingtas en is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoering, de Tivoli GM en de Tivoli PM.

Canvas Tivoli GM

De Tivoli GM is de grote variant van de twee modellen. De ronde vormen van de tas gecombineerd met subtiele goudaccenten, maken dit model de ideale tas voor overdag. Door de ruime en verstelbare hengsels kun je de Tivoli GM zowel over de schouder als aan de hand dragen. Ook bij deze tas is aan de sluiting van de rits een goudkleurige Louis Vuitton munt bevestigen. Deze munt zagen we al eerder terugkomen bij de Palermo modellen.

Canvas Tivoli PM

De tweede uitvoering van model Tivoli, de Tivoli PM, is een stukje kleiner dan de Tivoli GM. Naast het formaat zijn ook de leren hengsels van dit model anders. Deze zijn op een andere manier aan de tas bevestigd en zijn ook niet in grote verstelbaar. De Louis Vuitton Tivoli PM is alleen als handtas te dragen. Het kleine formaat en de rondingen geven dit model een lieve uitstraling.

De Louis Vuitton Monogram Canvas Tivoli vind ik één van de beste modellen die het merk sinds lange tijd heeft gemaakt. Het zal mij dan ook niks verbazen als dit een echte topper gaat worden in het assortiment van Louis Vuitton. Ik denk dat ik mijn kerstman maar eens een brief ga schrijven, want zelf ben ik helemaal betoverd door de Tivoli GM.

Add Your Comment