Louis Vuitton Monogram Vernis Summit Drive

Het heeft even iets langer geduurd dan de bedoeling was, maar ik ben weer terug van vakantie. En zoals ik voor mijn tripje beloofd had, zou ik aandacht besteden aan de nieuwe tassen van Louis Vuitton. Eén van de onlangs uitgebrachte modellen is de Summit Drive, deze tas is onderdeel van de Louis Vuitton Monogram Vernis collectie.

De Vernis Summit Drive combineert functionaliteit met elegantie. Zeker het grote formaat maakt deze bowling tas, die zowel aan de hand als om de arm gedragen kan worden, ideaal. De Summit Drive sluit doormiddel van twee ritsen en is te koop in de kleuren Pomme D’amour, Pearl en Amarante.

Amarante is een nieuwe kleur van Louis Vuitton. Ook oudere modellen zoals de Rosewood en de Bedford uit de Vernis collectie zijn verkrijgbaar in deze nieuwe kleur. De prijs van een tas uit de Vernis collectie start al op zo’n 450 euro. Zelf vind ik het Summit Drive model mooier dan de voorgaande modellen uit de Louis Vuitton Vernis collectie. Wanneer je het model in de kleur Amarante neemt, is het ook nog eens een geweldige tas voor aankomende winter. De Louis Vuitton Monogram Vernis Summit Drive kost zo’n 1000 euro.

louis-vuitton-monogram-vernis-summit.jpg

Na het zien van de Summit Drive was ik ervan overtuigd dat één van de tassen uit mijn Louis Vuitton verzameling ook een Monogram Vernis tas was. Alleen kon ik er maar niet opkomen welk model ik ook al weer bezat en wanneer ik de tas voor het laatst gedragen had. Daarom besloot ik om een kijkje te nemen in mijn walk-in closet. Helaas ziet mijn kast er op dit moment, door mijn tripje naar het buitenland, uit als of er een bom in is ontploft. Na wat speurwerk stuitte ik op allerlei Louis Vuitton en andere designer tassen en vond ik onder andere een lange jurk, waar zo te zien mijn hond een aantal maal mee had gespeeld. Helaas was er geen spoor te bekennen van mij Louis Vuitton Monogram Vernis tas.

Uiteindelijk besloot ik om maar eens een bezoekje te brengen aan de walk-in closet van mijn moeder. Haar kast, die drie keer zo groot is als de mijnen, is tot in de nok gevuld en herbergt aardig wat designers. Na wat gesnuffel vond ik op één van de planken de Louis Vuitton Monogram Vernis Houston. Kortom niet ik maar mijn moeder bezat een Vernis tas. Ik had de tas alleen een aantal maal geleend, vandaar de verwarring. Een hele teleurstelling vond ik. Die eigenlijk maar op één manier is op te lossen, door mijn Louis Vuitton verzameling uit te bereiden met de Summit Drive.

Add Your Comment