louis-vuitton-multicolor.jpg

Minstens eens per maand word ik opslag verliefd. Sommige maanden is het zelfs zo erg met mij gesteld dat ik wel twee, drie of vier maal opnieuw verliefd word. Gelukkig ben ik in het bezit van een hele lieve vriend, die niet jaloers aangelegd is en mij mijn andere liefdes gunt. Hij begrijpt nu eenmaal dat ik iets nodig heb om naar te smachten. Nu zou het ook zo kunnen zijn dat hij mijn andere liefdes tolereert, omdat ik niet elke maand opnieuw val voor een andere man, maar voor een nieuwe designertas.

Deze maand was het weer eens zo ver. Terwijl ik een beetje tasjes aan het kijken was bij Louis Vuitton, viel mijn oog op drie gloednieuwe Multicolore tassen. Op dat moment trof Cupido mij met één van zijn pijlen en was ik onmiddellijk verliefd.

De Multicolore lijn wordt uitgebreid met drie schitterende tassen genaamd: Marilyn, Ursula en Rita. Tja, de namen van de tassen zijn misschien niet om over naar huis te schrijven, maar dit ben je acuut vergeten als je met de nieuwe tasjes in contact komt. Dames met een echte tassenverslaving, die op dit moment geen nieuwe designer onder hun arm willen, raad ik dan ook ten sterkste af om de Louis Vuitton shop te bezoeken. Want geloof mij maar, deze Multicolore tassen zijn niet te weerstaan.

louis-vuitton-marilyn.jpg

Ik ben er nog niet helmaal precies uit welke van de Multicolores mijn hard heeft gestolen. Wel ben ik er zeker van dat Model Marilyn tot de top 2 behoort. Zoals je waarschijnlijk al vermoede is deze Monogram Multicolere vernoemd naar de bekende actrice. De combinatie van het goudkleurige metaal met het leer maken deze tas onweerstaanbaar.

louis-vuitton-ursula.jpg

Multicolore Ursula is ook vernoemd naar een bekende filmster. Ik dacht meteen aan Ursula uit de Kleine Zeemeermin. Allen is dit niet de Ursula die ze bij Louis Vuitton voor ogen hebben. Deze tas is vernoemd naar Ursula Andress, een sekssymbool uit de jaren zestig. Blijkbaar zaten Louis Vuitton en ik deze keer niet helemaal op dezelfde lijn. Ondanks dat ik een totaal andere Ursula voor ogen had, gaat mijn voorkeur niet uit naar dit model. Deze Multicolore straalt iets moderns uit door haar vierkante formaat. Dit formaat maakt de tas uiterst geschikt voor het vervoeren van A4 documenten.

louis-vuitton-rita-2.jpg

Model Rita is het is vernoemd naar de Hollywood ster Rita Hayworth. Deze rood harige actrice was net zoals haar twee collega’s een bekend sekssymbool. Alhoewel ik Rita niet ken, ben ik wel weg van haar tas. Multicolore Rita vind ik door haar ruime formaat het praktische van de drie. Daarnaast kan het model als handtas gedragen worden, maar ook over de schouder. De unieke sluiting met het Louis Vuitton signatuur maken van deze tas een schitterend plaatje. Het grote formaat, de schouderriem en de mooie sluiting van deze tas, maken dit volgens mij een perfect model. Ik denk dat mijn hart het snelst gaat kloppen van deze Multicolore, maar helemaal zeker weet ik het nog niet.

Deze drie Louis Vuitton Multicolore tassen zijn zowel in het wit als zwart verkrijgbaar. De prijzen variëren van €800,- tot en met €1350,-.

Add Your Comment