Louis Vuitton presenteerde woensdag de zomer 2012 collectie op de Parijs Fashion Week. Het merk deed dit met de hulp van een carrousel en Kate Moss.

Marc Jacobs toonde zijn Louis Vuitton collectie voor zomer 2012 op de laatste dag van de Parijs Fashion Week. De ontwerper koos ditmaal voor een zoette en romantische creaties. “Na de hardheid van de herfst, wilden we iets zacht en vriendelijks hebben. Fragiel maar ook sterk,” liet Jacobs weten.

Daarom koos Marc Jacobs niet voor een normale catwalk, maar plaatste hij een carrousel in Louvre’s Cour Carrée. De modellen zaten op grote witte paarden en kwamen omstebeurt naar voren. De show opende met een witte jurk versierd met bloemen gevolgd door A-lijn jassen met driekwart mouwen, doorzichtige tops, geruite rokken, blouses met hoge bloemenkragen en blazers. Als laatste verscheen Kate Moss gehuld in een romantische korte witte jurk op het plankier.


Het kleurenpalet bevatte veel zachte tinten zoals groen, roze, koraal, blauw, beige en wit aangevuld met donkerblauw en zwart. Verder droegen de modellen pumps met zilveren spitse neuzen, paraplu’s, dunne haarbanden en pastelkleurige handtassen en doorzichtige Speedy en Lockit tassen.

Foto’s via Style

Add Your Comment