Photoshop en de modewereld gaan hand in hand. De lijst met opvallende photoshop gevalletjes wordt dan ook steeds langer. Ditmaal photoshopt Louis Vuitton Madonna.

Madonna was het gezicht van de Louis Vuitton herfst 2009 campagne. De 52 jaar oude zangeres zag er geweldig uit op de foto’s. Maar nu circuleert het gerucht door modeland dat foto’s van Madonna zijn bewerkt met photoshop.

Als je de 2 foto’s van madonna vergelijkt, zou je denken dat de linker foto de foto is die niet bewerkt is met photoshop. Op de rechter foto zie je namelijk duidelijk dat het oneffenheden zijn weggehaald en dat de lichtval veranderd is.

Maar als je de linker foto nogmaals goed bekijkt, zie je ook dat daar iets niet klopt. Want hoewel het duidelijk is dat Madonna er op deze foto ouder uitziet, zo heeft ze ondermeer rimpels op haar gezicht, hals en armen, zijn haar benen wel perfect glad. Volgens verschillende specialisten hebben de benen van Madonna op deze foto wel degelijk hulp gekregen. Dit zou bijvoorbeeld gedaan kunnen zijn met photoshop, maar het zou ook heel goed mogelijk zijn dat dit het werk is van een goede airbrusch artiest.

Iets wat ook nog opvalt een de twee foto’s, is dat Louis Vuitton duidelijk heeft laten snijden in de armen van Madonna. Op de linker foto is de zangeres voorzien van haar eigen getrainde armen, terwijl haar sterke biceps op de andere foto spontaan verdwenen is. Ondanks dat de kans groot is dat ook de linker foto van Madonna bewerkt is met photoshop, vind ik dat de zangers voor haar 52 jaar nog altijd een geweldig lichaam heeft!

Add Your Comment