Louis Vuitton heeft de collectie uitgebreid met een viertal Rayures tassen. Deze nieuwe lijn is voorzien van een gestreept Monogram Canvas print.

De Louis Vuitton Rayures tassen zijn geïnspireerd door het Rayée Canvas dat Louis Vuitton in de 19de eeuw gebruikte voor zijn koffers. Het Rayures Monogram is met zijn uitgesproken strepen in beige en bruin de moderne vertaling van de oude print.


De Rayures collectie bestaat uit een viertal Louis Vuitton tassen. Zo is de Noé, uit 1932, voorzien van deze vintage print en leren naturelkleurige details. Naast de klassieke Noé koos merk er ook voor om de Neverfull van dit jasje te voorzien. De Monogram Rayures Neverfull is er in 3 maten die variëren van klein tot groot.

Om de collectie compleet te maken komt Louis Vuitton ook met bijpassende accessoires in de vorm van een portemonnee en tassenhanger. De Insolite portemonnee is aan de binnenkant bezet met de opvallende strepen. De Rayures tassenhanger heeft een paarse Monogram bloem die gecombineerd wordt met goudkleurige strepen, wat zorgt voor een Art Deco stijl.

Hoewel ik in eerste instantie even moest wennen aan het Rayures Monogram, moet ik toegeven dat ik het nu toch wel heel leuk vind. De opvallende strepen geven de Louis Vuitton tassen een moderne en charmante twist. Ik ga binnenkort dan ook zeker even kijken voor de Rayures Neverfull.

Add Your Comment