Misschien wil je er  nog niet aan denken, maar over een aantal dagen staat de herfst alweer voor de deur. Daarom lijkt mij dit het uitgelezen moment om naar de Louis Vuitton tassen voor herfst 2010 te kijken.

De Louis Vuitton tassen voor herfst 2010 zijn echt verbluffend mooi. De collectie bestaat uit tassen, portemonnees en andere accessoires gemaakt van exotisch leer zoals krokodillen-, alligator-, struisvogel- en pythonleer.

De tassen uit de nieuwe Louis Vuitton herfstcollectie zijn een knap staaltje vakmanschap en stralen aan alle kanten luxe en exclusiviteit uit. De collectie bestaat uit zowel nieuwe als klassieke modellen. Zo is er de Le Délicieux schoudertas van krokodillenleder in de kleuren zwart en rood en de Minaudière Trésor clutch in het mat roze, glanzend groen en stralend grijs. Qua klassieke modellen is er gekozen voor de Alma MM, die is uitgevoerd in zwart struisvogelleer.

Naast exotisch leren tassen bestaat de collectie ook uit een aantal luxe accessoires. Zo zijn er diverse portemonnees van struisvogel- of krokodillenleer. Tot slot bestaat deze collectie uit een aantal zakelijke items, zoals lederen mapjes voor kaartjes en een portfoliomap gemaakt van python.

De prijzen Louis Vuitton tassen voor herfst 2010 zijn bij mij niet bekend. Maar ik ga ervan uit dat je magische prijzen kunt verwachten aangezien het hier om tassen van exotisch leer gaat.

Add Your Comment