De Louis Vuitton tassen van winter 2011-2012 nemen ons mee terug naar de roots van merk. Want Marc Jacobs brengt met deze collectie namelijk een ode aan de Lockit tas.

Voor de Louis Vuitton tassen van winter 2011-2012 liet Marc Jacobs zich inspireren door de mysterieuze allure van de mode en fetisj. Het centrale thema van de collectie is de beroemde Lockit handtas. De tas werd in 1958 door Vuitton gecreëerd en is dit seizoen door Marc Jacobs in verschillende nieuwe jasjes gestoken.

De collectie Louis Vuitton tassen van winter 2011-2012 bestaat uit de volgende 6 lijnen:

Monogram Fetish

De Monogram Fetish tassen lijken het meeste op de klassieke Lockit tas, alleen zijn deze voorzien van glanzend Monogram canvas. Daarnaast zijn ditmaal ook opvallende elementen, zoals het slot, bedekt met het motief. De lijn bestaat uit een viertal tassen variërend van klein tot groot.

Monogram Fetish Lockit Clutch MM
Prijs: €1.580

Monogram Fetish Lockit BB
Prijs: €1.020

Monogram Fetish Lockit
Prijs: €1.990

Monogram Fetish Lockit Voyage
Prijs: €3.250

Monogram Desire

Bij de 2 Monogram Desire modellen is het Monogram patroon geweven in nylon jacquard. Hierdoor hebben de tassen uniformachtige stijl. Beide modellen kunnen als handtas gedragen worden, maar het grootste exemplaar kan daarnaast ook omgevouwen worden zodat het een schoudertas wordt.

Monogram Desire Lockit Vertical MM
Prijs: €1.530
Kleur: zwart en blauw

Monogram Desire Lockit Vertical GM
Prijs: €1.890
Kleur: zwart en blauw

Monogram Addiction

Bij de Monogram Addiction is het fetisj thema geheel doorgevoerd. Deze Louis Vuitton tas is namelijk gemaakt van rubber en bezet met een glanzend en driedimensionaal lamé Monogram patroon.

Monogram Addiction Lockit Vertical MM
Prijs: €1.940
Kleur: blauw en bruin

Monogram Fascination

De Monogram Fascination lijn speelt met matte en glanzende elementen. De tassen zijn uitgevoerd in lakleer met daar overheen het Monogram boorduurwerk.

Monogram Fascination Lockit BB Frame
Prijs: €1.840
Kleur: zwart

Monogram Fascination Lockit
Prijs: €2.960
Kleur: groen, grijs en geel

Cuir obsession

De Cuir obsession tassen zijn niet voorzien van het bekende Louis Vuitton Monogram patroon. In plaats daarvan koos het merk om deze 2 lockits te vervaardigen uit rubber en kalfsleer en te voorzien van een glanzende finish.

Cuir Obsession Lockit East-West
Prijs: €2.650
Kleur: zwart

Cuir Obsession Lockit BB
Prijs: €1.840
Kleur: grijs

Pulsion

Naast leer en rubber is de Lockit voor deze winter ook uitgevoed in wol. Door de schapenvacht verliest de tas wel zijn stijlvolle uiterlijk, maar het krijgt er wel iets heel knuffelbaars voor terug.

Pulsion Lockit
Prijs: €2.240
Kleur: blauw, bruin en grijs

Pulsion Lockit Voyage
Prijs: €4.000
Kleur: blauw

Les extraordinairies Devotion

Tot slot bevat de lijn Louis Vuitton tassen voor winter 2011-2012 nog uit 2 extraordinairies Devotion tassen. Zoals de naam van deze modellen al doet vermoeden zijn deze tassen echt het neusje van de zalm. Deze oogverblindende Lockits zijn dan ook gemaakt van krokodillenleer.

Lockit Clutch PM Devotion
Prijs: onbekend
Kleur: antraciet

Lockit Devotion
Prijs: onbekend
Kleur: groen

Add Your Comment