Louis Vuitton Vernis Groen
Voor de lente van 2010 introduceert Louis Vuitton 3 nieuwe Vernis kleuren. De nieuwe kleuren Vert Impression, Rose Florentin en Gris Art Deco zijn geïnspireerd door verschillende kunststromingen.

De drie nieuwe Louis Vuitton Vernis tinten zijn stukken zachter dan de felle Pop kleuren die het merk in de lente van 2009 lanceerde. Deze zachte kleurtjes die gebruikt zijn voor tassen, portemonnees en kleine leren accessoires zijn dan ook een perfecte aanvulling op de mooie Vernis collectie.

Vert Impression is een rustige groengeelachtige tint die zijn naam dankt aan het Impressionisme, een kunststroming waarbij de nadruk meer op het gevoel ligt. Vert Impression is de ingetogen tegenhanger van de knallende Vert Tonic kleur van de Louis Vuitton Vernis collectie.

Louis Vuitton Vernis Roze

Rose Florentin is geïnspireerd door de Renaissance, een historische periode die begon in Florence, wat zich vertaalt in een schattige pastelroze tint. Deze kleur staalt zachtheid en vrouwelijkheid uit en is de perfecte match voor dames die dol zijn op roze, maar de Rose Pop kleur van Louis Vuitton te schokkerend vinden.

Louis Vuitton Vernis Grijs

Gris Art Deco is een chique kleur die ons terugbrengt naar de Art Deco stijl van 1920. De rustige elegante grijze tint is perfect voor ’s avonds en past mooi bij de goudkleurige elementen die verwekt zijn in de Vernis collectie.

De nieuwe kleuren van de Louis Vuitton Vernis collectie zijn vanaf januari 2010 in de Louis Vuitton boetieks verkrijgbaar.

Add Your Comment